tiistai 4. joulukuuta 2012

Rahin uusi ilme




Ei nämä kuvat tee oikeutta, mutta matonkuteesta virkkasin rahiin uuden päällisen. Virkkasin! Minä, joka en oikeesti osaa virkata. Mutta googletin tarvitsemani kiinteät silmukat ja pylväät ja piilosilmukat. Ketjusilmukan osasin valmiiksi. :)




Ensimmäinen tekele jäi kesken, kun matonkude loppui eikä sitä väriä ja vahvuutta saanut enää lisää. Tästä harmaasta olisin tykännyt enemmän. Ostin sitten mustaa, joka osoittautui kotona tummansiniseksi. Värjäsin valmiina sen mustaksi koneessa.



sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ensimmäinen adventtisunnuntai


Ja uusi rouhea adventtikynttelikkö kirppikseltä. Tykkään. Täällä on pakkasta nyt illalla -21. Lunta tuli eilen ihan vähän. Lauhtus tuo pakkanen ja tulis lisää lunta. Nyt, ku mulla on uudet hiihtohanskat.



Tämä hankinta todistaa mun luulevan, että saisin jotain aikaiseksi. Ostin olohuoneeseen käytetyn arkkupöydän ja ajattelin heti, että käsittelen sen. Siksikin, että pinta on kärsinyt. Haluaisin valkoisen tai harmaan (tai mustan). Mustasta taidan luopua, koska sohvat on mustat ja sitten nuo rautahelat ei näkys mihinkään.
Millä värillä sinä maalaisit?