keskiviikko 20. lokakuuta 2010

SyksyKävin elämäni eka kerran Tallinnassa. Siskojen kans. Kamera oli kotona, mutta nämä muistot poimin talteen puistosta. Kastanjoja ja muutama tammenterho. Enpä oo moisiin ennen törmännytkään. Ihana reissu oli. Kiitos seurasta!


Meillä on näin joulu. Tämä kutomani paperinaruteos on ollut seinällä kyllä kesän ylikin. Nyt lapset oli laittanut valot seinään. Saa ollakin. Tuo valoa pimeään.


Ja tässä kuva orkideasta, jonka toin miehelleni (ja itselleni) hääpäivänä. Meillä ollaan niin sukupuolineutraaleja, että... mun pitää tuoda hääpäiväkukatkin. ;)


Ja sitten tämän päivän ompeluksia. Pussilakanasta tuli ihastuttava 110 cm mekko. Jotenkin syksyinen ja jouluinen samalla kertaa.
Alla tuttiketjuja emalipotan reunalla. Näitä olen miettinyt, että miten saisin ne nettikauppaan ja vielä päivitettyäkin. Sitä miettiessä saa vaikka laittaa väritoivetta, niin laitan kuvia. Kahdenlaista kiinnityssysteemiä: rinkula "siipimutterituteille" ja neppi "renkulatutille". Rinkula käy kumpaankin, jos esimerkiksi vauvalahjaksi ostaa.Tämmönen lähetys saapui seurauksena mun Metsolan Ystävämyyntisurffauksesta. Tarkoitus ois taikoa jotain omille lapsille jouluksi.

Tätä Finlaysonin luokkakuvaa olen ronkunut siskoltani, joka sen lapsuuskodistamme on saanut mukaansa. Nyt sitä ei kuulema löydy mistään. No, tämäkään se ei ole. Mutta löysin samanlaisen kirpparilta! Mutta tämä ei ole priima. Sisko, vaihdetaan! Tää kelpais just uusiokäyttöön, mutta ei oikeen tauluksi enää.

1 kommentti: