perjantai 28. tammikuuta 2011

Barbitalo


Tämmöstä pientä olen väsännyt viime kerrat entisöinnissä. Vanhasta hyllystä barbitalo. Harmi, kun ei ole ennen-kuvaa pelkästä hyllystä.


Tässä vaiheessa luovutin talon tytöille. Tosin autoin kyllä tapetoinnissa, mutta annoin lasten päättää tapetit. Runko ja lattioiden väri jäljellä vanhasta hyllystä. Väliseinät, tausta ja katto uusia. Hyllyn sivuseiniin tein ikkuna-aukot kuviosahalla.

Tapetointimestarit ja sisustussuunnittelijat.

Lopputulos ennen kalusteita.

Idea barbitaloon tuli siitä, kun tytöt sai vanhan tapettikirjan rautakaupasta. Väsäsivät pahvilaatikoihin niistä hienoja barbinhuoneita. Laatikoita vaan alkoi olla niin paljon, että siivouspäivänä ja muulloinkin niiden kerääminen oli työlästä. Joten lupasin tehdä kiinteän talon.

Tapetit tapettikirjasta, vintin nalleboordi kirpparilta. Sisäseinien valkoinen maali varastosta, "ulkomaalit" Miranolia rautakaupasta. Näissä kuvissa ei näy talon ulkopintaa, joka on harmaa.

Hauskaahan tämä oli. Varastossa ja autotallissa on niitä entisöintivuoroaan odottavia aarteita. Niiden kimppuun seuraavaksi.

3 kommenttia:

  1. oon minäkin käynyt sillon tällön toteamassa että hiljaista on. mutta nyt niin paljon kivoja juttuja. siinäpä sen, kun kerkeis kaiken touhun keskellä vielä blogia päivittämään.

    Hieno tuo barbitalo, uskaltaakohan näyttää meijän tytöille?...

    VastaaPoista
  2. Kiitos.
    Kaisa: uskallat näyttää. Täällä väliin huokaillaan teidän hevosten perään.

    VastaaPoista