maanantai 28. lokakuuta 2013

Hiljaiseloa

Blogissa on kyllä hiljaista, mutta meillä ei niinkään. Vauva on jo kolmikuinen. Äkkiä kuluu aika.
Jotain ompelin heti, kun tultiin sairaalasta. Vauva hukkui kaikkiin vaatteisiin. Metsolan jeepistä ompelin 50 cm haalarit. Nyt jo pienet. Odottaessani tein vain minimissään 68 cm vaatteita, kun tuntui, ettei kellekään voi sopia pienemmät.

Innostuin ompelemaan muutaman vaunuverhon. Nämä meni myyntiin. Minusta nämä on niin ihania. Pitäs ommella omiin matkarattaisiin oma verho.

9 kommenttia:

 1. Meilöä on kaks tuollaista vaunuverhoa ja tuntu et ois saanu olla kolmaskin, ja tupliin vois myöskin askarrella joskus omat verhonsa. On ne sen verran käteviä.

  VastaaPoista
 2. Kuvista näkee, että vauva kasvaa ja kehittyy kohisten. Onpa sulla kauniita ompeluksia! t. Tanja

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo ylin kuva, kun on niin teidän näköinen ukkeli! :)
  Tekisitkö mullekin tuommosen vaunuverhon? Voisin ostaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Maria, teen kyllä. Vaihetaanpa viestiä.

  VastaaPoista
 5. Hei, onko sinulla myynnissä tuollaista puista barbietaloa? terkuin sofia (sofia.rekola@gmail.com). Aivan upeita juttuja sinulla!

  VastaaPoista
 6. Hei, onko sinulla myynnissä tuollaista puista barbietaloa? terkuin sofia (sofia.rekola@gmail.com). Aivan upeita juttuja sinulla!

  VastaaPoista
 7. Hei, onko sinulla myynnissä tuollaista puista barbietaloa? terkuin sofia (sofia.rekola@gmail.com). Aivan upeita juttuja sinulla!

  VastaaPoista
 8. Hei, onko sinulla myynnissä tuollaista puista barbietaloa? terkuin sofia (sofia.rekola@gmail.com). Aivan upeita juttuja sinulla!

  VastaaPoista
 9. Sofia, ei ole myynnissä tuo barbietalo (ainakaan vielä).

  VastaaPoista