keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Lime


Saumurissa on tämän väriset langat. Syy siihen on vielä kuvaamatta. Mutta samoilla tulilla (langoilla) ompelin muutakin. 

Ennen joulua vaihdoin olohuoneeseen tämmöset verhot. Olis oikeasti leveä paneeli, mutta tulee suorana liian paljon ikkunan eteen, joten rypytin vähän. (Lasten nojatuoli on aikaisempia verhoiluprojektejani.)

 Niin ne ompelukset näkyy tässä: kaksi sohvatyynyn päällistä. Kangas jemmattu ajat sitten ja suunnittelin siitä itelle tunikaa, mutta passas niin verhojen väriin, että tyynyiksi päätyi.

 Ja tässä mun paras työkaveri, termosmuki. Tämän lataan aamulla täyteen teetä. (Minä ikuinen kahvinjuoja!) Ja kipuan työhuoneeseeni.


Kevät ja tulppaanit. Aurinkokin välillä näkyy. Kyllä se sieltä tulee - kesä. Ompelurintamalla aloin jo kaivella kesäjuttuja työn alle.

Niin. Sain sitten noottia, ku blogi päivittyy niin harvoin. Vannomatta paras, mutta lupaan koittaa kirjoittaa useammin. Muistakaa nyt sitten käydä täällä!

5 kommenttia:

  1. meillä myöskin samaisesta kankaasta keittiössä verhot :)

    Tulihan sitä päivitystä, ku tarpeeksi "potkittiin"

    VastaaPoista
  2. Mää ainakin muistan käydä!:)

    VastaaPoista
  3. huipunväriset langat. keväiset. haluaisin kans uudet verhot-voi että kun saisi aikaiseksi.
    ja kurkkimassa käydään :)

    VastaaPoista
  4. Saatiinhan me tännekkin blogiin elämää :).
    Tarvis vielä jostain ne "tykkää"-napit.

    VastaaPoista
  5. Maija; saamasi pitää. Tykkää nappi nyt asennettu. :) Mutta sen verran itsesuojeluvaistoa mulla on, että "en tykkää" -nappia en asennuttanut.

    VastaaPoista