tiistai 1. maaliskuuta 2011

Opinko sittenkin?

Mainitsin, etten osaa virkata. Ähäkutti. Opettelin. Ketjusilmukkaa osasin aiemminkin, kaikki muu piti opetella. Netti on silti kätevä. Dropsin sivuilta löytyi virkkauskoulu. Edellinen virkkaus vuodelta 1990 yläasteen pakkotyö. Irtokaulus, jota ei oo oikeen koskaan tullut käytettyä. Eikä omatkaan lapset innostu käyttämään. (Ihme!) Ja tässä virkkaus nro 2.


Eikös tämä ihan vaatteelta näytä? (Ihmettelen muuten sitä, että välillä blogger kääntää automaattisesti kuvat ja välillä ei.) 
5-vuotiaalle tunikaliivimekko tai mikälie. Pitää ottaa kuva päälläkin. Villapata kiehuu blogista vähän silmukkamääräosviittaa. Tosin piti muokata, kun halusin pitemmän ja etukappaleeseenkin tein lapun. Lankana Novitan flipflop poistohintaan. Tämän tunikan hinta jäi alle 3 €. Uskalsi harjoitella.


Seuraava työ koukuilla. Tämä onkin sitten jo haastavampi. Katsotaan, mitä tulee. Ja väri ei ole harmaa, vaikka siltä näyttääkin. Ihan rehellinen ruskea lanka tässä on. Ja puolipylvästä.

2 kommenttia:

  1. no jopas! hieno!sultahan sujuu näköjään kaikkinainen käsityö-remontoinnista virkkaukseen. :) on kyllä kiva mekkonen :)

    VastaaPoista