tiistai 6. marraskuuta 2012

Jee-e!

Mammona ei (kuulema) tee onnelliseksi. Mutta kyllä se piristää, ku saa jotain uutta.Tuntuu, että keittiö keveni puolella, kun vaihdoin uuden vetimet.




Jostain kumman syystä nää mun remontinpoikaset ei saa kauheeta kannustusta täällä. Tai lapset kyllä iloitsee. (Mä luulen, että se on ihan periaate vaan ja vähän geeneissä, että pitää olla kuivakkona.) Tai sitten se on se realistinen pelko siitä, mitä seuraavaksi keksin. :) Nytkin tekis mieli uusia välitilan laatotus. Mutta voi se olla, että tällä mennään. Jos uusis verhon. Mulla on jo visio. Mutta siitä ei puhutakkaan.

Mutta näistä vetimistä. Näissä on mun mielestä muoto kohillaan: ei liian modernit meidän vanhoihin oviin ja kuitenkin kivat. 

5 kommenttia:

  1. Täältä tulee kannustusta! :)
    Meilläkin tehtiin kesällä samanlainen "remontti": uudet vetimet keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Niillä on iso vaikutus.

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta ja kannustuksesta!

    VastaaPoista
  3. Onpa kivat tuossa kuvassa. ERON huomaa kun näkee ennen ja jälkeen kuvan. Kannattaa aina kokeilla jotain uutta, mutta hei, sen verhon huomasin kutsuillassa, mutta oli jotenkin hässäkkää ja unohdin sanoa; tykkään sun uudesta keittiöverhosta.

    VastaaPoista