maanantai 12. marraskuuta 2012

Olohuoneen nurkkia

Meillä on portaat olohuonneesa. Avoportaiden alle jäävä tila on yks ongelma. Nyt laitoin siihen tason, jonka viime vuonna todellisilla puusepäntaidoillani tein entisöinnissä. Piti olla suitsait-homma, nopea välityö, mutta rakennusparru ei sopinutkaan sirkkeliin. Tuli sitten vähän työläämpi työ, mutta rouheaan lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen. Tässä tasossa ei ole pintakäsittelyä, ulkona patinoitunut harmaa, halkeillut pinta. It's perfect.



Sinni ei vielä anna periksi laittaa joulujouluvaloja, mutta kyllä tuommosen sisustusvalon voi laittaa tätä hämärää piristämään. Johto pitäs vielä piilottaa jonnekin.

Piiiitkästä aikaa kävin kukkaostoksilla. Ensin myin palmuvehkan(-ronkaleet) kirppiksellä ja sitten kävin kukkakaupassa ja useammassakin. Onpa vaan huonot valikoimat! Tämä on traakkipuu, vaikka jukkapalmuksi luulin. Liian pimee kohta, mutta passais tähän niin hyvin, että suunnittelen virittäväni kukkavalon tuohon portaitten alle jotenkin. 

Tuon tiiliseinän kohtalo puhuttaa kans. Tässä on semmonen huono saumauslaasti, joka varsinkin portaissa ja kulmissa rapisee. Tekis mieli rapata valkoseksi, tasaiseksi koko seinä. Ja takka. Ja elämä :) .

5 kommenttia:

  1. Ja tuo "olohuonneesa" ei oo mitään mun hienoa murretta vaan ihan rehellinen kirotusvirhe. :)

    VastaaPoista
  2. Voi että on hieno!!!! Minäkin haluaisin :)

    VastaaPoista
  3. Aloitan seinän rappauksella. Siitä tulisi hieno!

    VastaaPoista
  4. Siis tarkoitan että aloita. En oo tulossa avuksi :-)

    VastaaPoista